Home » 2021 ANNUAL MEETING » Schedule at-a-Glance

Schedule at-a-Glance

 

ALL SESSIONS ARE LIVE.

WEDNESDAY, JUNE 2, 2021

DATE AND TIME  ACTIVITY(IES)
11:00 AM – 12:30 PM Plenary Session I  (90 minutes)
12:30 PM – 12:45 PM Break (15 minutes)
12:45 PM – 2:05 PM Concurrent Session I (80 minutes): invited symposia, organized paper symposia, roundtables, TED-Like Talks, grouped paper sessions
2:05 PM – 2:20 PM Break (15 minutes)
2:20 PM – 3:20 PM Presidential Address I (60 minutes)
3:20 PM – 3:35 PM Break (15 minutes)
3:35 PM – 4:55 PM Concurrent Session II (80 minutes): invited symposia, organized paper symposia, roundtables, TED-Like Talks, grouped paper sessions
4:55 PM – 5:10 PM Break (15 minutes)
5:10 PM – 6:25 PM Poster Presentations I (75 minutes)

THURSDAY, JUNE 3, 2021

DATE AND TIME    ACTIVITY(IES)
11:00 AM – 12:30 PM Plenary Session II (90 minutes)
12:30 PM – 12:45 PM Break (15 minutes)
12:45 PM – 2:05 PM Concurrent Session III (80 minutes): invited symposia, organized paper symposia, roundtables, TED-Like Talks, grouped paper sessions
2:05 PM – 2:20 PM Break (15 minutes)
2:20 PM – 3:20 PM Presidential Address II (60 minutes)
3:20 PM – 3:35 PM Break (15 minutes)
3:35 PM – 4:55 PM Concurrent Session IV (80 minutes): invited symposia, organized paper symposia, roundtables, TED-Like Talks, grouped paper sessions
4:55 PM – 5:05 PM Break (15 minutes)
5:05 PM – 5:35 PM Fellows and Awards Presentations (30 minutes)
5:35 PM – 5:45 PM Break (10 minutes)
5:45 PM – 7:00 PM Poster Presentations II (75 minutes)

FRIDAY, JUNE 4, 2021

DATE AND TIME       ACTIVITY(IES)
11:00 AM – 11:30 AM Membership Meeting (30 minutes)
11:30 AM – 11:45 AM Break (15 minutes)
11:45 AM – 1:15 PM Plenary Session III (90 minutes)
1:15 PM – 1:30 PM Break (15 minutes)
1:30 PM – 2:50 PM Concurrent Session III (80 minutes): invited symposia, organized paper symposia, roundtables, TED-Like Talks, grouped paper sessions
2:50 PM – 3:05 PM Break (15 minutes)
3:05 PM – 4:25 PM Concurrent Session IV (80 minutes): invited symposia, organized paper symposia, roundtables, TED-Like Talks, grouped paper sessions